Online-träning 

StarkMamma erbjuder online-träning för dig som vill träna precis där du är, precis när det passar dig! Det kan vara på hallgolvet, på vardagsrumsmattan, på hotellrummet, i trädgården – i princip precis vart som helst!

Online-träning gör träningen lättillgänglig och enkel att få till just när det passar dig. Den går alldeles utmärkt att använda som komplement till din andra träning eller enskilt för att bygga upp en stark och funktionell kropp. Vi blandar övningar för puls och flås med övningar  för styrka, korta, effektiva pass. Träningen kräver oftast knappt någon utrustning. Vissa omgångar kräver tex ett gummiband, någon form av liggunderlag och vår egen kropp som belastning.

Alla övningar går att anpassa individuellt och göra både lättare eller tuffare, eftersom det är viktigt att träna utifrån sina egna förutsättning och utgångsläge. Så träningen passar både den som vill komma igång med sin träning, men oxå den som vill få en ordentlig utmaning!

Träningen finns både som individuellt upplägg och i grupp. De individuella upplägget anpassas givetvis efter dina målsättningar och dina förutsättningar.

Onlineträning i grupp sker genom olika slutna grupper på Facebook. I gruppen läggs videos upp med övningarna, som visar teknik och alternativ på olika svårhetsgrad, uppvärming, nedvarvning mm. Här läggs även träningspassen upp. 

Onlineträningen syftar mycket till att göra träningen lättillgänglig. Det ska vara enkelt att få in träningen i din vardag. Och samtidigt få effektiv och varierande träning som ger resultat! 

Vissa onlinegrupper är för nyblivna mammor som vill starta sin träning hemma efter graviditet/förlossning. Precis som med Mammaträning med bebis ”live”  är här träningen och övningarna anpassade efter den påfrestning som en graviditet/förlossning inneburit för kroppen och syftar till att steg för steg bygga upp kroppen igen. Säker, anpassad  och effektiv träning. 

Onlineträning i grupp har en härlig effekt i att vara just i grupp: här hejar vi på varandra, peppar, ger beröm och lyfter varandra när det känns lite motigt. Vi delar med oss av tips och tankar, och hjälper varandra att hitta motivation till träningen. Och inte vill man låta bli att träna när man ser att de andra gjort det heller! 

Så låg tröskel, tillgänglig träning precis när det passar dig – effektivt och varierande! 


Sugen på att vara med? 

Aktuell grupp startade v 36. Information inför start av nästa omgång med online-träning finner du här på hemsidan (under ”Nyheter”), dels på Starkmammavarbergs facebooksida. Häng med du också! 

Är du sugen att vara med så gör din intresseanmälan här

 

Tidigare deltagare om online-träning


"Programmen du har Emma är fantastiska. Det känns som natt och dag i min kropp sedan första passet. Tack!"

Charlotte Björsjö


"Det nästbästa med dina pass Emma är att dem är precis sådär lagom varierande, om det är för lite variation tröttnar jag fort, är det för mycket kommer jag inte ihåg vad jag ska göra. Men det överlägset bästa med passen är att tröskeln är så låg att jag faktiskt genomför passen och att träning därmed återigen blivit en del av min vardag."

Madeleine Parkås


"Det här är ett så fantastiskt bra komplement till annan träning. Så skönt att alltid ha dessa pass att köra hemma, när man inte har möjlighet att komma iväg till gymet och inte heller vet när man får en "lucka" för träning under dagen. Det både minskar stressen och gör gott för kroppen och knoppen.     Stort tack Emma för ett fantastiskt bra träningsprogram och tack för ditt stora engagemang och pepp." 

Sara

Copyright StarkMamma 2016