Mammaträning med bebis

StarkMammas mammaträning med bebis är effektiv och rolig träning som är anpassad efter de påfrestningar som en graviditet och förlossning har inneburit för kroppen. På mammaträningen är givetvis bebisar (och syskon) välkomna! 

Syftet med mammaträning är att stärka upp kroppen igen och går att anpassa efter vart just du befinner dig i din uppbyggnad, vilket gör att träningen kan både göras lättare och tuffare. Vi fokuserar mycket på att återskapa kontrollen i bålmuskulaturen, och att hitta bålaktiveringen i olika övningar. På samma sätt som du fick anpassa/trappa ner din träning innan förlossningen, på samma sätt får du nu stegvis istället trappa upp din träning igen. I en takt som tillåter kroppen att hänga med. Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos barnmorska el läkare innan du börjar.

Vi använder oss förutom av vår egen kropp av tex olika dynamiska motstånd, trx-er, vikter, konditionsmaskiner och mkt mer. 

Vi arbetar oftast med någon form av cirkelträning och intervaller, vilket gör det enkelt att ”hoppa in” i träningen igen om du behöver ta  en paus med bebis. 

Här får du hjälp att hitta just din väg mot en piggare och starkare kropp samtidigt som du träffar andra mammor och bebisar! 

Mammaträningen körs i mindre grupper inne i gymmet.


Sugen på att vara med? 

Nästa omgång startar tis 20/8 2024 och sträcker sig t o m tors 12/9 2024.. Under perioden totalt 8 tillfällen.

Mammaträning grund körs tisdagar & torsdagar kl 09.30. Det körs oxå en "fortsättningsgrupp" samma dagar kl 10.45. 

Kostnaden för omgången är 999:-

Välkommen med din anmälan eller funderingar! 

Copyright StarkMamma 2016