Mammaträning med bebis

StarkMammas mammaträning med bebis är effektiv och rolig träning som är anpassad efter de påfrestningar som en graviditet och förlossning har inneburit för kroppen. På mammaträningen är givetvis bebisar (och syskon) välkomna! 

Syftet med mammaträning är att stärka upp kroppen igen och går att anpassa efter vart just du befinner dig i din uppbyggnad, vilket gör att träningen kan både göras lättare och tuffare. Vi fokuserar mycket på att återskapa kontrollen i bålmuskulaturen, och att hitta bålaktiveringen i olika övningar. På samma sätt som du fick anpassa/trappa ner din träning innan förlossningen, på samma sätt får du nu stegvis istället trappa upp din träning igen. I en takt som tillåter kroppen att hänga med. Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll hos barnmorska el läkare innan du börjar.

Vi använder oss förutom av vår egen kropp av tex olika dynamiska motstånd, trx-er och lättare vikter. Vi arbetar oftast med någon form av cirkelträning och intervaller, vilket gör det enkelt att ”hoppa in” i träningen igen om du behöver ta  en paus med bebis. 

Här får du hjälp att hitta just din väg mot en piggare och starkare kropp samtidigt som du träffar andra mammor och bebisar! 

Med tanke på rådande situation så körs även mammaträningen ute i den iordningställda ”Ladan”.  Alla använder handskar och vi spritar all utrustning innan/efter användning, samt håller avstånd. Sugen på att vara med? 

Höstens första omgång körs v 33- 37 och är på totalt 9 tillfällen. 

Ny omgång startar v 38 och håller på t o m v 42.

Träning körs tisdagar och torsdagar. 

V 38-39 samt 41-42: tis och tors 

V 40: endast Tors

Mammaträning grund körs tisdagar & torsdagar kl 09.30. Det körs oxå en "fortsättningsgrupp" i Ladan samma dagar kl 10.30. Kostnaden för 9 ggr är 995:-.

 Anmälan sker antingen via kontaktsidan här på hemsidan, via mail till Starkmammavarberg@gmail.com eller via Facebook-sidan ”StarkMammaVarberg”. Välkommen med din anmälan! 

Information läggs dels här på hemsidan (under "Nyheter"), dels på Starkmammavarbergs facebooksida.

Har du frågor kan du enkelt skicka dem här.


prev next
play

Copyright StarkMamma 2016