Crosstraining

StarkMammas Crosstraining är den ultimata träningen för dig som vill få en härlig blandning av flås och styrka! Crosstraining är en effektiv, varierande och rolig träning tillsammans med andra!

Vi håller till i StarkMammas egna lokaler:  ”Gymmet” och ”Ladan”. Där har vi tillgång till en hel massa utrustning och redskap för att variera passen. Vi använder skivstänger, kettlebells, wallballs, dynamiska motstånd, vikter, roddmaskiner, löpband, Assault bikes, trx, boxsäckar, battleropes och mkt mer! Allt för att utmana kropp och knopp på olika sätt! Vi har även tillgång till en härlig utemiljö där en del av träningen läggs under delar av året vid fint väder. 

Det körs löpande grupper både i Gymmet och i Ladan.

Här är alla välkomna oavsett om du är kille eller tjej, hur träningsvan du är,  vilken ålder du har eller hur ”tränad” du är i nuläget. Träningen går alltid att anpassa efter dig som individ. Vi peppar och pushar varandra, hjälper varandra att orka det där ”lilla extra”. Men samtidigt ska du aldrig känna dig stressad – allt sker på just din nivå. Utmanande, effektivt och roligt! 


Sugen på att vara med?  

Vi jobbar med olika omgångar där schemat för perioden är fast.  Pågående omgång håller på t o m v 24.

Pass körs enl följande:

mån 12.00 (i gymmet), 17.30 (i ladan), 18.45 (i gymmet)

tis 06.15 (i ladan ), 17.30 (i gymmet) & 18.45 (i gymmet)

tors 06.15, ( i gymmet), 16.20 (i gymmet), 17.30 & 18.45 (i ladan)

fre 06.15 (i gymmet)

Under sommaren kommer erbjudas SOMMARPASS olika dagar och tider. Nästa omgång startar sen v 33 igen - samma schema som ovan. Sugen på att vara med? Välkommen att höra av dig för mer information! 


Information om nya kursstarter läggs alltid oxå upp dels under "Nyheter"  här på hemsidan, dels på Starkmammavarbergs facebooksida.


Välkommen till StarkMammas crosstraining! 

Copyright StarkMamma 2016