Crosstraining

StarkMammas Crosstraining är den ultimata träningen för dig som vill få en härlig blandning av flås och styrka! Crosstraining är en effektiv, varierande och rolig träning tillsammans med andra!

Vi håller till i StarkMammas egna gym och i ”Ladan” där vi har tillgång till en hel massa utrustning och redskap för att variera passen. Vi använder skivstänger, kettlebells, wallballs, dynamiska motstånd, vikter, roddmaskiner, löpband, Assault bikes, trx, boxsäck, battleropes och mkt mer! Allt för att utmana kropp och knopp på olika sätt! Vi har även tillgång till en härlig utemiljö där en del av träningen läggs under delar av året vid fint väder. Under rådande situation körs alla större grupper ”inne” i den iordningställda ”Ladan”. Mindre grupper körs inne i gymmet. 

I ”Ladan” använder alla handskar och vi jobbar med avstånd mellan alla deltagare. I gymmet kan man välja att använda handskar och all utrustning spritas hela tiden innan användning.

Här är alla välkomna oavsett om du är kille eller tjej, vältränad eller inte. Träningen går alltid att anpassa efter dig som individ. Vi peppar och pushar varandra, hjälper varandra att orka det där ”lilla extra”. Men samtidigt ska du aldrig känna dig stressad – allt sker på just din nivå. Svettigt, tufft och roligt! 


Sugen på att vara med?  

Pågående omgång körs v 34 (-42) och är på 8 aktiva veckor. Nästa omgång körs v 43-51.

1 gg/v kostar 795:-, 2 ggr/v kostar 1195:-, 3 ggr/v kostar 1595:-. 

Pass körs följande tider under nästa omgång: mån kl 17.30 & 18.30, tis kl 18 & 19, ons kl 18.00 & tors kl 17.30 & 18.45.
Måndagar, tisdagar & torsdagar körs även ett morgonpass kl 06.15-07.15. Dessutom kör vi ofta extrapass på helgerna, både inne i gymmet och ”inne” i Ladan.

Information om nya kursstarter läggs alltid dels under "Nyheter"  här på hemsidan, dels på Starkmammavarbergs facebooksida.

Välkommen att anmäla ditt intresse om du vill vara med!

 Välkommen till StarkMammas crosstraining! 

prev next
play

Copyright StarkMamma 2016