Crosstraining

StarkMammas Crosstraining är den ultimata träningen för dig som vill få en härlig blandning av flås och styrka! Crosstraining är en effektiv, varierande och rolig träning tillsammans med andra!

Vi håller till i StarkMammas egna gym och i ”Ladan” där vi har tillgång till en hel massa utrustning och redskap för att variera passen. Vi använder skivstänger, kettlebells, wallballs, dynamiska motstånd, vikter, roddmaskiner, löpband, Assault bikes, trx, boxsäck, battleropes och mkt mer! Allt för att utmana kropp och knopp på olika sätt! Vi har även tillgång till en härlig utemiljö där en del av träningen läggs under delar av året vid fint väder. Under rådande situation körs alla grupper ute i den iordningställda ”Ladan”. 

I ”Ladan” använder alla handskar och vi jobbar med avstånd mellan alla deltagare. All utrustning som används spritas  innan/efter  användning, du har en egen flaska med ytdesinfektion och torkhandduk med dig runt under passet.

Här är alla välkomna oavsett om du är kille eller tjej, hur träningsvan du är,  vilken ålder du har eller hur ”tränad” du är i nuläget. Träningen går alltid att anpassa efter dig som individ. Vi peppar och pushar varandra, hjälper varandra att orka det där ”lilla extra”. Men samtidigt ska du aldrig känna dig stressad – allt sker på just din nivå. Svettigt, tufft och roligt! 


Sugen på att vara med?  

Höstens första omgång löper på under v 33-42!

1 gg/v kostar 899:-, 2 ggr/v kostar 1499:-, 3 ggr/v kostar 1999:-. 

Pass körs följande tider under höstens första omgång: mån/tis/tors kl 06.15, 17.30 & 18.45.
Onsdagar 17.30.
Dessutom kommer det att köras en del extrapass varierande dagar och tider, främst helger.

Höstens sista omgång startar v 43 och håller på t o m v 50 (höstlov v 44). Anmälan öppnas upp v 40.

Information om nya kursstarter läggs alltid dels under "Nyheter"  här på hemsidan, dels på Starkmammavarbergs facebooksida.

Välkommen att anmäla ditt intresse om du vill vara med!

 Välkommen till StarkMammas crosstraining! prev next
play

Copyright StarkMamma 2016