Crosstraining

StarkMammas Crosstraining är den ultimata träningen för dig som vill få en härlig blandning av flås och styrka! Crosstraining är en effektiv, varierande och rolig träning tillsammans med andra!

Vi håller till i StarkMammas egna gym och i ”Ladan” där vi har tillgång till en hel massa utrustning och redskap för att variera passen. Vi använder skivstänger, kettlebells, wallballs, dynamiska motstånd, vikter, roddmaskiner, löpband, Assault bikes, trx, boxsäck, battleropes och mkt mer! Allt för att utmana kropp och knopp på olika sätt! Vi har även tillgång till en härlig utemiljö där en del av träningen läggs under delar av året vid fint väder. Under rådande situation körs alla större grupper ute i den iordningställda ”Ladan”. Inne i gym,et körs endast individuell träning samt mindre grupper. 

Här är alla välkomna oavsett om du är kille eller tjej, hur träningsvan du är,  vilken ålder du har eller hur ”tränad” du är i nuläget. Träningen går alltid att anpassa efter dig som individ. Vi peppar och pushar varandra, hjälper varandra att orka det där ”lilla extra”. Men samtidigt ska du aldrig känna dig stressad – allt sker på just din nivå. Svettigt, tufft och roligt! 


Sugen på att vara med?  

Under sommaren körs Sommarträning - här kommer passen variera från vecka till vecka. För mer information: välkommen att kontakta oss!

Nästa fasta omgång startar v 33 och håller på t o m v 43.

1 gg/v kostar 999:-, 2 ggr/v kostar 1799:-, 3 ggr/v kostar 2399:-. 

Pass körs följande tider:
mån 17.30, 18.45
tis 06.15, 17.30 (inne i gymmet) & 18.45.
ons 12.00 (i gymmet)
tors 06.15, 16.30 (i gymmet), 17.30, 18.45

Dessutom körs en del extrapass varierande dagar och tider, främst helger.

Välkommen att höra av dig för mer information! 

Information om nya kursstarter läggs alltid oxå upp dels under "Nyheter"  här på hemsidan, dels på Starkmammavarbergs facebooksida.


Välkommen till StarkMammas crosstraining! prev next
play

Copyright StarkMamma 2016